Accessoires

Personaliseer uw Ford met aantrekkelijke Ford-accessoires voor styling, comfort en transport. Of het nu gaat om een bedrijfswagen of een personenauto, bij Auto Molenaar in Volendam kunt u terecht voor diverse accessoires voor uw Ford. Ford Accessoires voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en prestaties.

Wilt u meer sportiviteit of luxe in of op uw auto, denkt u aan een stylingkit, een spoiler, een uitlaatsierstuk, sportpedalen of dorpellijsten? Bij Auto Molenaar bent u hiervoor aan het juiste adres. Vraag ons naar de mogelijkheden of neem alvast een kijkje op: www.ford-accessoires.nl of op www.fordlifestylecollection.com.
Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wielsloten
Wielsloten zijn aan te bevelen om uw waardevolle velgen te beschermen tegen diefstal.

Ford Wielsets: een upgrade van uw lichtmetalen wielen
Wij hebben een uitgebreid aanbod van Ford Wielsets tegen een zeer scherpe prijs. Ford Wielsets zijn voorgemonteerde en gebalanceerde lichtmetalen wielen met premium zomerbanden.

Lederen bekleding
Leder geeft het interieur van uw Ford een luxueuze uitstraling en biedt comfort. U heeft de keuze uit volleder, halfleder, nappa en Eco-leather en keuze uit meer dan 16 verschillende kleuren. Naast de uitgebreide kleurkeuze zijn er verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het interieur. Hierbij kunt u denken aan afwijkende kleur stiksel of perforaties, ingeborduurde logo's, etc. Vraag ons naar de mogelijkheden.

LED Stadslicht
LED stadslicht is beschikbaar voor alle Ford-modellen. Vraag naar de prijzen inclusief montage.

Winterbandensets
In de winterperiode moet u rekening houden met de meest uiteenlopende weersomstandigheden: sneeuw, ijs, regen en zonneschijn wisselen elkaar voortdurend af. Om ervoor te zorgen dat u in de wintermaanden veilig kunt rijden heeft Ford voor alle modellen winterbandensets samengesteld. Vraag ons naar de sets.

Wielmoeren en wielslotbouten
De wielen van uw auto worden vastgezet met wielmoeren. Bij aanschaf van een Ford winterbandenset is het mogelijk dat er andere wielmoeren nodig zijn. Voor lichtmetalen velgen worden andere wielmoeren gebruikt dan voor stalen velgen. Wij adviseren u graag hierin. Om de kans op diefstal van uw lichtmetalen velgen te verkleinen adviseren wij wielslotmoeren.

Dakdragers
Wat u ook moet vervoeren, we hebben genoeg te bieden om dit makkelijker en veiliger voor u te maken. Dakdragers kunnen daar een belangrijke rol in spelen.

Vloermatten
Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Daarom is het van belang dat u de originele Ford-vloermatten gebruikt. Deze vloermatten zijn speciaal ontwikkeld voor uw voertuig en passen dan ook het beste in uw auto, zowel qua passing als qua kleurstelling. U kunt ook kiezen voor luxueuze velours vloermatten voor een extra welkom gevoel in uw auto of voor rubber matten ter bescherming tegen vocht.

Bumperbescherming
Tegenwoordig zijn de meeste auto’s voorzien van in de carrosseriekleur meegespoten achterbumpers, die bij het in- en uitladen van bagage helaas onbedoeld kunnen beschadigen. Het herstellen van krassen kan aardig in de papieren lopen, en is in ieder geval veel duurder dan de aanschafprijs van een achterbumperbeschermer.

Kinderzitjes
Vervoer uw meest waardevolle bezit met de kinderstoeltjes van de toonaangevende leverancier Britax-Römer, met of zonder ISOFIX. ISOFIX staat voor "International Standards Organization FIX". Het is de meest actuele standaard voor het installeren van kinderstoelen in auto´s en is bedoeld om de installatie sneller, eenvoudiger en veiliger te maken. Alle nieuwe auto's hebben tegenwoordig ISOFIX aansluitpunten, maar het is van belang dat de ISOFIX-stoel die u gebruikt hiervoor is goedgekeurd. U kunt dus op zeker gaan door het kinderstoeltje bij ons aan te kopen. Ons assortiment heeft zich bewezen in verschillende crash tests en alle stoelen hebben bekleding die u kunt verwijderen en wassen.

Zie voor meer informatie: www.ford-accessoires.nl
(Let op de genoemde prijzen op deze pagina zijn zonder eventuele montage.)
Contact
Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.