APK

Maak afspraak voor een APK - Auto Molenaar

APK, wettelijk verplichte keuring

De Algemene Periodieke keuring (APK), is een wettelijke verplichting voor uw eigen verkeersveiligheid, maar ook voor de veiligheid van uw medeweggebruikers en voor het milieu. Tijdens de APK controleren wij uw auto op verkeersveiligheid, milieuaspecten en op de registratie.

APK bij Auto Molenaar
Wij zijn erkend bedrijf voor het uitvoeren van APK's. U kunt ervoor kiezen alleen een APK uit te laten voeren, maar als u het in combinatie met regulier onderhoud laat uitvoeren is de APK-keuring gratis en betaalt u alleen de afmeldkosten van € 10,00.
Onze APK-keurmeester beoordeelt de conditie van banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen van uw auto en adviseert u over mogelijk onderhoud dat in de toekomst nodig is. U ontvangt een APK-keuringsrapport, zowel bij goedkeuring als bij afkeuring.

Is het voertuig goedgekeurd, dan is het keuringsrapport geldig tot de vervaldatum. U mag op de vervaldatum alleen gebruik maken van de openbare weg, om het voertuig APK te laten keuren. Maar laat het daar niet op aankomen. Maak tijdig een afspraak voor de APK, voor uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers.
Contact
Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.