Autoschade

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Daarom genieten klanten van Auto Molenaar extra service om het leed te verzachten. Wij zorgen niet alleen voor een perfect herstel van de schade, maar wikkelen ook de financiële kant rechtstreeks af met uw verzekeraar.


Schadereparatie

De voordelen van uw reparaties laten uitvoeren bij Auto Molenaar:

 • Carrosseriegarantie
  Door ons uitgevoerde schadereparaties zijn niet van invloed op de carrosseriegarantie van uw auto. Wij repareren uitsluitend met originele Ford-onderdelen.
   
 • Gecertificeerd reparateur
  Wij voldoen aan de hoogste eisen van het FOCWA-garantiefonds en zijn Ford Erkend Schadeherstelbedrijf (FES).
   
 • Brede erkenning
  Wij werken voor alle verzekerings- en autoleasemaatschappijen.
Belangrijke tip:
Moet uw auto afgesleept worden, geef dan de vervoerder opdracht uw auto naar Auto Molenaar in Volendam te transporteren. Dit brengt voor u geen extra kosten mee. Het gebeurt vaak dat sleepbedrijven uw auto proberen onder te brengen bij het dichtstbijzijnde garagebedrijf, maar wij willen u erop wijzen dat ú altijd degene bent die bepaalt waar uw auto naartoe moet en welk bedrijf uw auto gaat repareren!


Spot repair (uitdeuken zonder spuiten)

U kent het wel: dat geniepige deukje dat het boodschappenkarretje van de supermarkt op uw auto heeft achtergelaten. Geen echte schade, maar wel een voortdurende bron van ergernis. Geen nood, bij Auto Molenaar kunnen we zo'n deukje snel uitdeuken zonder dat er spuitwerk aan te pas hoeft te komen.
Bij het uitdeuken zonder lakschade maken we gebruik van speciaal gereedschap waarmee de deuk uit het carrosseriedeel wordt 'gemasseerd'. Het masseren van de deuk gebeurt van binnenuit. Als dat niet mogelijk is, wordt een lijmtechniek toegepast waardoor de deuk uit het plaatmateriaal wordt getrokken.
De voordelen van uitdeuken zonder spuiten of 'spot repair' is dat het plaatwerk niet volledig hoeft te worden geschuurd en gespoten. Bovendien is de techniek minder belastend voor het milieu. Omdat met Spot repair de originele laklaag zoveel mogelijk intact blijft, ontstaan er geen kleurverschillen. Omdat er geen spuitcabine nodig is, is deze vorm van herstel sneller dan de gebruikelijke methode en ook veel goedkoper.

Belangrijk:
Spot repair kan alleen worden toegepast als de lak niet is beschadigd en de deukjes in doorsnee niet groter zijn dan 2 tot 2,5 centimeter. Bekende toepassingen zijn hagelschade en kleine parkeerschades.
Contact
Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.