Onderhoud

Voordelig onderhoud bij Auto Molenaar

In de garage van Auto Molenaar in Volendam wordt veel zorg besteedt aan het onderhoud van uw auto. Of het nu om een Ford gaat, of om een ander merk auto, bij ons bent u aan het juiste adres. Alle denkbare onderhoudswerkzaamheden worden door onze ervaren 'eerste' monteurs vakkundig uitgevoerd. Uw auto wordt in topconditie gebracht, waardoor u weer met een vertrouwd gevoel de weg op kunt.

Bij Auto Molenaar vinden wij het belangrijk dat het onderhoud zo efficiënt mogelijk uitgevoerd wordt en de kosten ervan zo laag mogelijk te houden.

Ford Onderhoudsbeurt
Voor uw Ford werken wij met conform de fabrieksvoorschriften die gelden voor het model, uitvoering en motorvariant van de auto. Wij voeren de beurten uit afhankelijk van leeftijd en kilometerstand. Wij werken volgens fabrieksstandaard en gebruiken originele onderdelen. Ook voor de motorolie en andere vloeistoffen hanteren wij de Ford specificaties.

Ford Motorcraft Service
Is uw Ford ouder dan vijf jaar, dan kunt u ook bij Auto Molenaar terecht. U kunt dan profiteren van Ford Motorcraft service. Ford Motorcraft is Ford onderhoud speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder, en dat voor de laagste prijs.

Neem contact op met de garage van Auto Molenaar voor een onderhoudsbeurt.
Contact
Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.