De Ford Focus Lease Edition is zeer rijk uitgerust en heeft door een fiscale waarde vanaf € 22.395 een bijtelling van slechts € 168/mnd. Tot de standaard uitrusting behoort o.a een navigatiesysteem met 8 inch Touch&Swipe screen, parkeersensoren achter, cruise control, SYNC 3 smartphonekoppeling (Bluetooth, Voice Control, Applink, Apple Car play, Android auto), elektrische ramen voor en achter, etc etc.

De Focus Lease Edition is leverbaar als sportieve 5-deur of als riante wagon. De meervoudig bekroonde 1.0 EcoBoost benzine motor levert 92kW(125pk), de 1.5 TDCi diesel 88kw(120pk). Beide motoren zijn voorzien van een 6-versnellingsbak voor zuinig en stil rijden. 16 inch lichtmetalen velgen zijn leverbaar voor slechts € 160.

Fraai afgewerkt interieur met leder bekleed stuurwiel incl. cruise control. Geavanceerd navigatiesysteem met 8 inch Touch&Swipe screen.
Kies voor handsfree met SYNC 3
SYNC 3 is onze meest geavanceerde communicatie- en entertainmentsysteem: sneller en eenvoudiger in het gebruik, verbeterde spraakopdrachten en functionaliteiten en grotere toetsen wat de bruikbaarheid verbetert. En op het 8 inch touchscreen kunt u ‘drukken en slepen’ voor een nog meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 beschikt verder over AppLink, Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee toont u de gegevens van uw smartphone op het touchscreen.

Let op: Volledige integratie is beschikbaar vanaf iPhone 5/Android 5.0 (Lollipop) en hoger. Voor sommige SYNC 3-functies is een dataverbinding nodig. Hieraan zijn datakosten verbonden. Raadpleeg de meest recente versies van de officiële Apple CarPlay- en Android Auto-websites om te zien of ze voor uw model auto beschikbaar zijn.
Contact
Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.