Ford Garantie

Elke nieuwe Ford wordt geleverd met de garantie vanuit de Ford-fabriek. Deze Ford Garantie biedt in het kort de volgende voordelen:

 • Basisgarantie
  De uitgebreide Ford fabrieksgarantie geldt tot 2 jaar na aanschaf. Bij tussentijdse verkoop van de auto is de garantie overdraagbaar.
   
 • Onderdelengarantie
  Auto Molenaar, als erkend service Ford en erkend Ford reparateur, maakt bij de uitvoering van garantiereparaties uitsluitend gebruik van officiële reserveonderdelen. Deze officiële reserveonderdelen hebben weer dezelfde garantiedekking als de oorspronkelijke onderdelen.
   
 • Garantie lak
  De kwaliteit van de lak is gegarandeerd voor de duur van de basisgarantie.
   
 • Perforatiegarantie
  De carrosserie van uw Ford is beschermd tegen doorroesten van binnenuit tot 12 jaar (afhankelijk van het model). Deze garantie blijft van toepassing zolang u de auto geregeld voor controle van de lak en carrosserie aanbiedt, zoals beschreven in het onderhoudsboekje.
   
 • Hulp onderweg
  In geval van een defect of als uw auto niet wilt starten, is er Ford Assistance om u in bijna alle Europese landen bijstand te bieden. Eventueel heeft u recht op een vervangende auto, of een hotelovernachting.

Heeft u vragen over garantie of wilt u er meer over weten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.
Contact
Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.