Financieren

Ford Financiering Auto Molenaar in Volendam
Ford Credit is een van de grootste autofinancieringsmaatschappijen in de wereld. Sinds 1963 hebben miljoenen Ford-kopers in heel Europa gebruik gemaakt van de flexibele en toegesneden Ford Credit-financieringen.
Een standaard financiering is niet altijd voor iedereen geschikt. Ford Credit biedt daarom diverse financieringsmogelijkheden:

FlexFinance
FlexFinance van Ford is zeer geschikt als u voor kortere of langere tijd geld nodig heeft om uw gebruikte auto te financieren. U kunt kiezen uit verschillende korte of lange looptijden en u kunt bovendien altijd tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk.
U leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag kunt u van tevoren zelf bepalen (2%, 2,5% of 3% van de kredietsom). In het kort:
  • U kiest vooraf zelf een vast maandbedrag: 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom
  • Comfortabel geregeld via Auto Molenaar uw Ford dealer.
  • Flexibele aflosmogelijkheid zonder extra kosten.

Ford Options - elke 2 of 3 jaar een nieuwe auto
Ford Options werkt als volgt: bij aankoop van uw auto stelt Ford de gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil, in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Dat maakt Options zo voordelig. Met Ford Options lost u dus alleen af wat u gebruikt. En met een eventuele aanbetaling en uw kilometrage beïnvloedt u zelf uw maandbedrag.

Huurkoop
Huurkoop is de klassieke manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. De kracht van huurkoop (ook wel gespreide betaling genoemd) is dat u precies weet waar u aan toe bent. U leent het aankoopbedrag en betaalt dat, vermeerderd met rente, in vaste maandelijkse termijnen terug. Aan het eind van de door u gekozen looptijd is de auto van u. Aanbetalen mag maar hoeft niet. De hoogte van uw vaste maandbedrag hangt af van:
  • De Ford die u kiest.
  • De door u gekozen looptijd – van 12 tot 60 maanden.
  • Uw eventuele aanbetaling.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over welke financieringsvorm het beste bij u past, neem dan contact op met Auto Molenaar. Wij willen u graag voorrekenen wat voor u het voordeligst is.
Contact
Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.