Leasen - Zakelijk of Privé

Ford Lease bij Auto Molenaar in Volendam
Voor iedere klant een passende leasevorm
Auto Molenaar is een ervaren aanbieder van mobiliteitsdiensten. Wij verlenen met Ford Lease passende leaseoplossingen voor al onze zakelijke klanten. Ook bieden wij privé lease.

De voordelen van onze diensten zijn:
 • Maatwerk
  Wij leveren maatwerk op gebied van privé lease, klein zakelijk en corporate lease.
   
 • Scherpe tarieven
  We zijn nooit duurder, vaak beter en altijd meedenkend in uw belang.
   
 • Persoonlijk advies
  Onze verkoopadviseurs weten de weg naar specifieke vervoersoplossingen.
   
 • Heldere voorwaarden
  Geen verrassingen achteraf en wij komen onze afspraken na.
   
 • One-stop shopping
  Alles voor autolease onder één dak, van aanschaf, offerte tot en met service, reparaties en vervanging.

Private Lease

Privé Lease betekent dat u elke maand een vast bedrag betaalt voor aanschaf, belasting, verzekering én onderhoud van de auto. Nooit meer onverwachte kosten dus, zelfs niet in geval van schade! U betaalt naast de maandtermijn alleen nog brandstof.
Privé Lease wordt geregeld door Ford Private Lease. Let wel, leasen is geen afbetaling. Aan het eind van de looptijd van het contract levert u de auto in. Wilt u de auto op dat moment overnemen, dan is dat mogelijk.

Meer informatie over Private Lease

Vormen van Zakelijk Lease

Full Operational Lease
Full Operational Lease is de meest gehanteerde leasevorm waarin alle kosten van het autorijden zijn inbegrepen, zoals afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en vervangend vervoer bij stilstand voor onderhoud en/of reparaties.
Voor een scherp en vast maandbedrag biedt Ford Lease een garantie voor continue mobiliteit van uw werknemers. Op deze manier bent u verzekerd van onbezorgd autogebruik, inclusief de service van Auto Molenaar.
De leaseauto staat niet op uw balans, waardoor de financieringscapaciteit van uw bedrijf in principe niet wordt aangetast.

Netto Operational Lease
Een aantrekkelijk alternatief voor zakelijk financieren. Met Netto Operational Lease financiert u de waarde van de auto off-balance. Met andere woorden, de auto komt niet op de balans van Ford Lease, waardoor uw liquide middelen beschikbaar blijven voor u eigenlijke bedrijfsactiviteiten.
Desgewenst kan deze leasevorm worden aangevuld met andere autokosten zoals de verzekering en een brandstofkaart van Multi Tank Card. Afschrijving, rente en houderschapsbelasting maken standaard deel uit van netto operationele lease.

Financial Lease
Bij Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto. De auto Bij Financial Lease financiert u de auto en wordt u de economisch eigenaar. De auto komt dus ook op de balans van uw onderneming. Het voordeel is dat u de auto overeenkomstig de boekhoudregels in uw bedrijf kunt afschrijven.
Sterk punt: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met u bepaald. De rente ligt gedurende de gehele looptijd vast. Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar.
Financial Lease kan ook gebruikt worden ter financiering van occasions, met of zonder slottermijn.
Contact
Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.