Transit

Functionaliteit zag er nog nooit zo goed uit

Slimmere, nog innovatievere technologie. Krachtige en efficiënte nieuwe motoren. Een opvallend nieuw design. En bovendien nog meer laadvermogen. Dat is de nieuwe Ford Transit.

Slim en sterk
De buitenkant van deze Ford Transit geeft een frisse look aan het iconische design. En de intelligent ontworpen cabine is uitgerust met een nieuw instrumentenpaneel waadoor je tal van geavanceerde technologieën binnen handbereik hebt.

Uitzonderlijke laadruimte en zeer eenvoudige toegang
De Transit heeft een laadruimte die in alle dimensies indrukwekkend is: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Met 15,1 kubieke meter laadruimte is er plaats voor vracht van meer dan 3 meter lang. En met een laadvermogen tot 2,1 ton zal je nooit te weinig ruimte of vermogen hebben om bijna alles te vervoeren. Brede zijschuifdeuren, geoptimaliseerde openingshoogte en een achteropstapje zorgen ook voor een probleemloze toegang tot de lading.

Helpt je om slimmer te werken
De nieuwe Ford Transit zit vol geavanceerde technologie. Die helpt je om slimmer en efficiënter te werken. De Transit is onder meer uitgerust met het Blind Spot Information System en Cross Traffic Alert, die ontworpen zijn om je te waarschuwen voor andere weggebruikers wanneer je van rijbaan verandert of omkeert. Active Park Assist maakt het gemakkelijker om jouw bedrijfswagen te parkeren. En de nieuwe, intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en voordeliger worden. De Transit is zelfs uitgerust met een nieuwe, hoogwaardige achteruitrijcamera met inbouwspots en een front wide-view camera, zodat je altijd ziet wat er rond jouw wagen gebeurt. De technologie is zo handig dat je je zult afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund.

Geavanceerde nieuwe motortechnologie
Met de geavanceerde, splinternieuwe 2,0 l Ford EcoBlue dieselmotoren is de nieuwe Transit krachtiger en efficiënter dan ooit. Met vier aandrijflijnen en een vermogen tot wel 185 pk en 415 Nm koppel ben je er zeker van dat je een motor vindt die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. Het voertuig is zelfs verkrijgbaar als een mild hybride elektrisch voertuig (mHEV), om nog meer brandstof te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen. De nieuwe Transit is ook verkrijgbaar met een HDT (Heavy Duty Truck)-motor voor klanten die extra vermogen nodig hebben, waardoor hij ideaal is voor zwaardere conversies.

De sleutel naar een meer verbonden wereld
Voor het eerst is de Transit beschikbaar met een FordPass Connect* -modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifi** voor maximaal tien apparaten en real time verkeersinformatie*** die rechtstreeks naar je navigatiesysteem gestuurd wordt. In geval van een ongeluk neemt FordPass Connect via eCall1 zelfs contact op met de alarmcentrale om de locatie van je voertuig door te geven.

Botsingen voorkomen en voetgangers beter beschermen
Jouw veiligheid en dat van andere weggebruikers staat voorop. Daarom is de Transit voorzien van een radar en camera die voertuigen en mensen detecteert. Het systeem waarschuwt je als er gevaar dreigt voor een botsing met een voertuig, voetganger of fietser. Als je niet op tijd reageert, laat het systeem je voertuig op volle kracht remmen, zodat bepaalde frontale botsingen minder erg of zelfs vermeden kunnen worden.

v.a. € 23.725