Transit Connect

Vernieuwend, praktisch en innovatief

Onder het snelheidslimiet blijven is nu heel eenvoudig
De Transit Connect is uitgerust met Intelligent Speed Limiter, ontworpen om jouw snelheid in de gaten te houden, zodat jij je op de weg kunt concentreren. Eerst detecteert Traffic Sign Recognition middels de camera automatisch de geldende snelheidsbeperking en vervolgens past het systeem de maximumsnelheid aan het snelheidslimiet aan.

Een motor die net zo hard werkt als jij
De geavanceerde 75 pk, 100 pk en 120 pk Ford EcoBlue dieselmotoren zijn innovatieve krachtpatsers die zorgen voor een meetbaar betere efficiëntie, prestatie en verfijning. De nieuwe motoren zorgen voor een gunstiger brandstofverbruik, reageren sneller en zijn stiller dan ooit tevoren.

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-beleving
Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft en de telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of het 6 inch touchscreen dat met druk- en veegbewegingen kan worden bediend om op intuïtieve wijze te navigeren. Je kunt zelfs een lijst met lokale restaurants opvragen door te zeggen: 'Ik heb honger'.

Een systeem dat voetgangers helpt beschermen
Pre-Collision Assist detecteert voertuigen en mensen op de weg. Het detecteert zelfs voetgangers die jouw auto zouden kunnen kruisen. Het systeem waarschuwt vervolgens indien het een mogelijke botsing detecteert en remt automatisch wanneer je niet reageert. Deze technologie is bedoeld om de ernst van ongelukken te beperken en ze indien mogelijk helemaal te voorkomen. Het systeem werkt bij snelheden tot 80 km/u.

Ruimte voor alles en iedereen
De Transit Connect geeft je de keuze tussen een L1 met korte wielbasis of een L2 met lange wielbasis. In de L1 bestelauto is ruimte voor twee Europallets en materialen tot een lengte van 1.75 meter. De L2 modellen vervoeren probleemloos standaard bouwplaten van 2,44 x 1,22 meter en materialen tot een lengte van 2,15 meter.


v.a. € 12.350