C-MAX & Grand C-MAX

Hij is anders, op vele manieren

Makkelijker parkeren dan ooit
Wil je ook op de lastigste plekken eenvoudig inparkeren? Schakel dan de actieve parkeerhulp in. Met één druk op de knop helpen sensoren eerst een geschikte parkeerruimte vinden. En stuurt de auto vervolgens zichzelf tot hij geparkeerd staat: je hoeft alleen maar gas, versnellingen en remmen te bedienen met behulp van geluidssignalen en instructies op het scherm.

Een achterklep die automatisch opent en sluit.
De handsfree achterklep is bijzonder handig als je je handen vol hebt. Haal je voet eenvoudig onder de achterbumper van de auto door; indien je jouw KeyFree-afstandsbediening bij je hebt (in je tas of zak), gaat de achterklep automatisch voor je open of dicht.

Haal het meeste uit jouw motor
De revolutionaire 1,0-liter 3-cilinder Ford EcoBoost-benzinemotor levert 125 pk waarbij de Compact-versie een CO2-uitstoot heeft van slechts 129 g/km en de Grand-versie 134 g/km. Dat is het totale vermogen dat je zou verwachten van een conventionele 1,6 litermotor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. Uitgeroepen tot ´International Engine of the Year´, drie jaar op rij.

Vermogen en zuinigheid zonder compromis
De 1.5-liter Ford EcoBoost benzinemotor is een slimme, kleinere versie van de 1.6-liter Ford Ecoboost motor, voor een lagere uitstoot en beter brandstofverbruik... zonder afbreuk te doen aan het vermogen en het rijgedrag. Verkrijgbaar in: een 150 pk-versie met automatische transmissie en handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Voorkom botsingen in file en stad
Wil je aanrijdingen voorkomen bij lage snelheden? Vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u voortdurend de afstand tussen jou en het voertuig voor je meet. Remt je voorligger onverwachts? Dan remt het systeem automatisch mee.


v.a. € 26105