De volledig nieuwe Ford Focus

De volledig nieuwe Ford Focus

Meest innovatieve en dynamische Focus ooit

v.a. € 23.573,-
OverzichtDesignRijervaringVermogen en efficiëntieVeiligheid
Ford onthult de volledig nieuwe en technologisch meest vooruitstrevende Focus ooit. Dit nieuwe model is vanaf een blanco vel ontwikkeld, en in nauwe samenspraak met klanten. Het doel; een gezinsauto presenteren met de meest vertrouwenwekkende, intuïtieve en aantrekkelijke rijervaring voor alle inzittenden.

De nieuwe Ford Focus

Neem alles wat je kent en waardeert aan de huidige Focus, en doe daar een flinke schep bovenop. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte… wat wil je nog meer?

De Focus is het eerste model dat ontworpen is via een nieuwe “human-centric” designfilosofie die zinnenprikkelende styling koppelt aan toonaangevende aerodynamica, en tegelijk een ruimer interieur oplevert met materialen van hoge kwaliteit en een sublieme afwerking.
De nieuwe Ford Focus ST-Line

De nieuwe Ford Focus Titanium Wagon

De nieuwe Ford Focus Actived

De nieuwe Ford Focus Vignale

Technologie voor jou

Een betere rijervaring voor jou: dat is de enige reden om de nieuwe Focus te voorzien van nog meer geavanceerde technologie. Om je stabieler op de weg te houden, eenvoudiger te laten parkeren en nog veiliger van A naar B te brengen. Geniet ervan.

Nieuwe blauwe Ford Focus rijdt onder een brug

Laat je omringen door gemak

Stap in een ruimte die je aangenaam zal verrassen. Het interieur is niet alleen fraai vormgegeven, maar ook nog eens van alle geavanceerde gemakken voorzien.

Nieuwe Ford Focus interieur stuur en dashboard

Je krijgt alle ruimte

Voor jou en je passagiers hebben we de beste plekken gereserveerd. Met zoveel hoofd-, been- en elleboogruimte, dat zelfs de langsten comfortabel zitten. Trouwens, ook voor je bagage is er voldoende plek: je kunt zelfs de achterbank 60/40 opdelen en bijna volledig platleggen. En de laadvloer kun je verstellen om een verborgen opbergvak of extra laadruimte te creëren als dat nodig is.

Nieuwe rode Ford Focus kofferbak ruimte

Zo krachtig en efficiënt als je wilt

Wil je power op de weg, maar tegelijkertijd zuinig rijden? Dan krijg je deze ideale combinatie in de vorm van krachtige en brandstofvriendelijke motoren, uitgevoerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automaat met 8 versnellingen. Terwijl z’n fraaie en aerodynamische design hem nog een stukje sneller en zuiniger maakt.

Nieuwe Ford Focus versnellingsbak

Jouw veiligheid staat voorop

Natuurlijk moet jouw auto jou, je familie en andere weggebruikers goed beschermen. Daarom hebben we alle beschikbare technologieën ingebouwd die je waarschuwen voor obstakels en verkeer. En je zelfs helpen remmen als dit nodig is om een aanrijding te voorkomen.

Nieuwe rode Ford Focus pre-collision assist

Prestaties & maten

Tankinhoud
55 liter
Acceleratie 0-100 km/u
- sec
Verbruik snelweg
- L/100km
CO2 uitstoot
107 gr/km
Topsnelheid
- km/u
Verbruik stad
- L/100km
Verbruik gecombineerd
- L/100km
Energielabel
Energielabel B
4380mm
 
2703mm
 
1450mm
 
1830mm