ST-Line

Het design

Aan de buitenkant zijn de ST-Line modellen herkenbaar aan de honingraat grille, mistlampen met zwarte omlijstingen, extra sportief ontworpen bumpers en natuurlijk met opvallende ST-Line badges die de unieke ST-afstamming illustreren. Maar de ST-Line is niet alleen uiterlijk vertoon. In alle uitvoeringen staat de ST-Line op een verlaagd sportonderstel en speciaal ontworpen lichtmetaal.

In het interieur komt de ST-afstamming terug in speciale ST-accenten, zoals de badges op de dorpellijsten en fraaie sportstoelen. Andere elementen zijn het speciale driespaaks stuurwiel, een ST versnellingspookknop, roestvrijstalen pedalen en een donkere hemelbekleding.

De motoren
De ST-Line start bij de Fiesta modellen met de krachtige en meerdere malen bekroonde 1.0-liter EcoBoost benzinemotoren van 100 of 125 pk. De Focus uitvoering start met de 125 pk EcoBoost en voegt daar de explosieve 150 pk EcoBoost aan toe. De nieuwe Mondeo ST-Line krijgt de 160 en 203 pk sterke EcoBoost benzinemotor plus de 2.0 TDCi dieselmotor van 150pk. En de Kuga tenslotte krijgt daarnaast de 180 pk TDCi diesel toebedeeld.

De EcoBoost-motoren zijn voorzien van turbochargers voor een vermogen die de motorinhoud ver overschrijdt. Turbocharging gebruikt uitlaatgassen om de motor extra te voorzien van sterk gecomprimeerde lucht. Dit geeft een enorme impuls aan het vermogen.

Een krachtig beeld
Gun uzelf het plezier van een bijzondere auto zonder de last van hoge kilometerkosten. Gun uzelf een proefrit met de nieuwe ST-Line. Wij verzorgen het graag voor u.