Mondeo

Dilemma’s kunnen leuk zijn...

Geniet van het beste van twee werelden
Maak je lange reizen, korte ritten of een beetje van beide? Met de Ford Mondeo Hybride doe je het even comfortabel en efficiënt. Want ga je meer kilometers maken, dan kies je voor de krachtige en zuinige 2.0-liter benzinemotor. En voor de kortere ritten neem je de elektrische motor met lichtgewicht lithium-ionaccu met een capaciteit van 1,4 kWh. Deze wordt nog efficiënter dankzij Regenerative Braking, waarmee tot wel 90% van de energie, die anders verloren gaat door de remwrijving, wordt opgevangen en gerecycled om de batterij weer op te laden.

Een elegantere manier van rijden
De nieuwe Mondeo is uitgerust met geavanceerde technologieën om je het leven gemakkelijker te maken. Sommige systemen, zoals Adaptive Cruise Control met Stop and Go en Lane Keeping System, letten en reageren voortdurend op veranderende omstandigheden op de weg, het verkeer en je rijgedrag. Andere handige functies, zoals Hill Start Assist en Active Park Assist, zorgen voor een stressvrije, meer ontspannen rijervaring.

Geniet van elke rit
De nieuwe Ford Mondeo gebruikt slimme technologie en intelligent design om ervoor te zorgen dat je samen met je passagiers alles uit elke rit kunt halen. Van sfeerverlichting die je aan je gemoed kunt aanpassen tot automatische temperatuurregeling en zelfs multi-contour-massagestoelen op voorstoelen… Elk detail is ontworpen voor een ontspannende rit. De Mondeo Hybride is nu verkrijgbaar als wagon en heeft meer ruimte voor je bagage dan ooit tevoren.

Het vermogen dat je wilt en de efficiëntie die je nodig hebt
De nieuwe Ford Mondeo is verkrijgbaar met een reeks krachtige en brandstofvriendelijke motoren, uitgevoerd met een eCVT, automatische transmissie met 8 versnellingen of een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Kies uit een hybride motor met geavanceerde benzine- of dieselmotor, die allemaal het gewenste vermogen en de noodzakelijke efficiëntie leveren.

Vol slimme veiligheid technologie
De Mondeo zit vol met veiligheid systemen om jou, je passagiers als mede weggebruikers veilig te houden. Technologie als noodstop hulp en herkennen van overstekende voetgangers kan proactief ongelukken vermijden. Terwijl andere systemen, zoals de opblaasbare veiligheidsgordels achterin, passagiers beschermen bij een eventuele botsing.


 

v.a. € 32.915
Ford Options v.a. € 399 p/mnd