Tourneo Custom

Ruimte voor gezelligheid

Personenvervoer van een geheel ander niveau. Uitzonderlijk comfort, vakkundig en kwalitatief ontwerp, geavanceerde technologie en ruimte voor maximaal negen personen. Daarnaast heeft hij een moderne uitstraling en rijdt hij als een personenauto.

Innovatieve technologieën
De nieuwe Tourneo Custom is verkrijgbaar met een indrukwekkende lijst aan Driver Assistance technologieën, waaronder Blind Spot Information System (BLIS) waardoor je geen dode hoek meer hebt. Intelligent Speed Limiter detecteert via de Traffic Sign Recognition-camera de geldende snelheidsbeperking (indien geactiveerd) en stelt deze voor je in, in de Adaptieve Criuise Control.
Cross Traffic Alert waarschuwt je voor naderend verkeer als je achteruit een parkeerplaats verlaat. Adaptieve Cruise Control houdt de vooraf ingestelde afstand op de voorganger automatisch aan.

Geavanceerde motoren
De 2.0 Ford EcoBlue motoren leveren ongekende niveaus aan vermogen en koppel. Het meest indrukwekkende is dat de motoren onder de strengste emissiegrenswaarden blijven en betere brandstofefficiëntie bieden.

Neem plaats, ontspan en geniet
In de nieuwe Tourneo Custom geniet je van een uitzonderlijke rijervaring. De flexibele stoelen achterin bieden verschillende zit- en bagageopstellingen en met de L2-versie met lange wielbasis heb je nog meer bagageruimte.

Met de nieuwe, omkeerbare individuele stoelen op de tweede zitrij heb je in een handomdraai een opzet in vergaderstijl. Ook op de derde zitrij heb je individuele zitplaatsen. Alle stoelen achterin kunnen afzonderlijk worden ingeklapt, gekanteld, opgeborgen of verwijderd. Gebruik van hoogwaardige materialen en bekleding, meer opbergmogelijkheden en een scherp oog voor kwaliteit en vakmanschap zorgen voor comfort en gemak en het gevoel van luxe.

Bescherming van voetgangers
Pre-Collision Assist detecteert en wijst je op langzamere voertuigen en op mensen en voertuigen die jouw weg zouden kunnen kruisen. Als je niet reageert, remt het systeem automatisch. Deze technologie beperkt de ernst van een ongeluk of voorkomt deze volledig. Het werkt bij snelheden tot 80 km/u onder normale omstandigheden.


v.a. € 62.846