Garantie Ford

Dekkerautogarantie

Occasions van Dekkerautogroep worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd voordat ze in de voorraad worden opgenomen. Voor extra zekerheid worden de occasions standaard geleverd met 6 maanden garantie volgens Bovag-voorwaarden. Dit is gelijk aan de garantiedekking onder het label Dekkerautogarantie Brons. Daarnaast kent Dekkerautogarantie aanvullende garantietermijnen voor personenauto’s met aanschafwaarden in verschillende categorieën. De standaard garantie van 6 maanden kan desgewenst verlengd worden naar 12 of 24 maanden. 

Kies voor zekerheid en koop uw occasion bij Dekkerautogroep. Wilt u nog meer zekerheid koop uw occasion dan met Dekkerautogarantie Brons, Zilver of Goud. 

Wanneer is Dekkerautogarantie van toepassing?
Dekkerautogarantie is van toepassing in de volgende gevallen:
• Dekkerautogarantie Brons: 6 maanden op occasions met een aankoopbedrag vanaf € 4.500,- Opwaardering naar Zilver of Goud is mogelijk. 
• Dekkerautogarantie Zilver: 12 maanden op occasions met een aankoopbedrag vanaf € 5.000,- en niet ouder dan 6 jaar. Opwaardering naar Goud is mogelijk.
• Dekkerautogarantie Goud: 24 maanden op occasions met een aankoopbedrag vanaf € 7.000,- en niet ouder dan 5 jaar. 
• Bij een opwaardering naar Zilver of Goud geldt een limiet van 25.000 kilometer per jaar. 

Wat wordt er vergoed door Dekkerautogarantie?
De meeste mechanische en elektrische onderdelen en accessoires die door de fabrikant of de Dekkerautogroep-dealer zijn aangebracht, worden bij een geconstateerd defect gratis hersteld of vervangen. Bij vervanging van defecte onderdelen worden uitsluitend originele merkonderdelen gebruikt. De dekking is alleen van toepassing bij normaal gebruik van de auto en onder voorwaarde dat het onderhoud en vervanging van onderdelen volgens fabrieksvoorschrift bij Dekkerautogroep heeft plaatsgevonden. 

Wat niet onder de dekking valt: 
• Reparaties of vervanging van onderdelen die het gevolg zijn van het simpele feit dat de auto gebruikt wordt. Denk bijvoorbeeld aan bandenslijtage. 
• Schade aan de auto, ongeacht de schuldvraag. Dit valt immers onder de verzekering. 
• Gevolgschade van een niet onder de garantie vallend onderwerp. 
• Een beroep op de dekking als meer gereden wordt dan 25.000 km per jaar. 
• Een beroep op de dekking als de auto ouder is dan 7 jaar en de grens van 150.000 km heeft bereikt. 
• Een beroep op de dekking voor niet in de voorwaarden genoemde onderdelen. 
• Een beroep op de dekking wanneer de auto in strijd met de garantiebepalingen bij een ander bedrijf dan Dekkerautogroep in service is. 

De Dekkerautogarantie is een onverplichte optie bij aankoop van een occasion. Dekkerautogroep levert standaard alle auto's af met Dekkerautogarantie Brons, mits de auto daarvoor in aanmerking komt. 
Lees ook onze folder over Dekkerautogarantie.